Доставка и плащане

ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ

 

Доставката на поръчки изпратени до 14.00 ч. в работен ден се извършва нормално в рамките на 24 часа.

Доставката на поръчки  изпратени от 14.00 до 18.00 ч. в работен ден се извършва при възможност в рамките на 24 часа. В случай, че това не е възможно доставката се извършва в рамките на 48 часа. В редки случаи или при изпращате до по отдалечено населено място, доставката се извършва в рамките на 48 часа, дори ако е подадена до 16.00 часа.


Доставката на поръчки, изпратени в почивен или празничен ден се извършва в рамките на 24 часа считано от 14.00 часа на първия работен ден след изпращането на поръчката.


Цената на доставката за поръчки на стойност до 60.00 лв. е 5.00 лв., независимо за кое населено място се отнася. Доставките на поръчки на стойност над 60.00 лв. е безплатна за клиентите.

 

-.ПРИ ФИКСИРАН ЧАС НА ДОСТАВКА СЕ ЗАПЛАЩА ДОПЪЛНИТЕЛНА ТАКСА.

 

-.ПРИ ДОСТАВКА ДО ОФИС НА ЕКОНТ ЗАПЛАЩАНЕТО СТАВА СПОРЕД ТАРИФАТА НА КОМПАНИЯТА-3,60ЛВ +2% ВЪРХУ СУМАТА НА НАЛОЖЕНИЯ ПЛАТЕЖ.

 

МОЖЕ ДА ДОСТАВИМ ПРАТКАТА ДО ВАШИЯ АДРЕС ИЛИ ДО ОФИС НА ЕКОНТ ПО ВАШ ИЗБОР.

 


Доставките до адрес се осъществяват от куриерска фирма  РАПИДО

 


Ако клиентът желае доставката да се извърши от компания по негов избор, трябва да заплати разликата между посочената цена и тарифата на избраната от него куриерска компания.


Клиентът има право да отвори и прегледа пратката преди да я заплати и да я върне при наличие на дефект, счупване и др.В този случай куриерската такса за връщането или подмяната е за сметка на Ситиспорт

 

КЛИЕНТЪТ ИМА ПРАВО ДА ВЪРНЕ ЗАКУПЕНАТА ПРАТКА,В РАМКИТЕ НА 14 ДНИ ОТ ДАТАТА НА ЗАКУПУВАНЕ,АКО ЗАПАЗИ ОРИГИНАЛНАТА ОПАКОВКА И НЕ Е УВРЕДИЛ СТОКАТА.В ТОЗИ СЛУЧАЙ КЛИЕНТЪТ ТРЯБВА ДА ЗАПЛАТИ КУРИЕРСКА ТАКСА В ДВЕТЕ ПОСОКИ.В СЛУЧАЙ, ЧЕ СТОЙНОСТТА НА ПРАТКАТА, КОЯТО КЛИЕНТА ИСКА ДА ВЪРНЕ Е НАД 60.00 И Е ПОЛУЧЕНА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА, ПРИ ВРЪЩАНЕ КЛИЕНТА СЛЕДВА ДА ЗАПЛАТИ И КУРИЕРСКАТА ТАКСА ЗА ДОСТАВЯНЕТО НА СТОКАТА.
Плащането се извършва с наложен платеж на представителя на куриерската фирма. Ако клиентът желае да използва друг начин на разплащане - банков превод или чрез банкова карта, той трябва да се информира за наличието на такава възможност по e-mail или телефон.