РАНИЦИ,ЧАНТИ

РАНИЦИ,ЧАНТИ

Juventus FC Кожена чантичка за рамо.

65.00 лв.

Чантичка за рамо на Ювентус черна.Изработена от изкуствена кожа.Със специално грапаво покритие на точки. Размери 21/17см.С основно отделение с вътрешен джоб и преден джоб с цип...

Juventus FC Пластмасова химикалка

8.00 лв.

Пластмасова химикалка на Ювентус-плоска.Дължина 13,5см.Средната част на химикалката се завърта около телена рамка за да се покаже пълнителя и да може да се пише.Пише в черно. ..

Juventus FC Портфейл от плат

39.00 лв.

Портфейл от плат на Ювентус с цип.Размери 12,5/10см.Нова колекция на италианската фирма Seven S.p.A...

Juventus FC Чантичка за рамо малка

50.00 лв.

Малка чантичка за рамо на Ювентус. Размери 19/12см. Изработена от полиестер. С основно отделение и преден джоб с цип. С черна  и бяла халки на циповете с емблемата на Ювентус.  Омекотен и подплатен гръб. Лицензиран продукт на италианската компания Seven s.p.a Italy..

Juventus FC Портмоне ново

39.00 лв.

Портмоне на Ювентус с  релефен надпис по цялата дължина и отпечатана емблема. Размери 12,5/9,5см. С отделения за банкноти и карти,както и джоб за монети с цип. С черна халка на ципа с изрязана в нея емблема на клуба.Нова колекция на италианската фирма Seven S.p.A.  ..

Juventus FC Чантичка с надписи

65.00 лв.

Чантичка за рамо  на Ювентус-черна .С бяла емблема от едната страна и надписи от другата..С голямо основно отделение с въртешен джоб и преден и заден джоб с цип.Размери 20/18см...

Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)