ПЪРВИЯТ БЪЛГАРСКИ ФЕН МАГАЗИН

Уважаеми клиенти разгледайте първия български магазин за оригинална екипировка и фен артикули на най-известните футболни отбори в страната и чужбина, съществуващ от 2008 година.Вече над 12 години ние ви предоставяме разнообразни фен артикули,за да може вие да се доближите до усещането че сте на стадиона на своя любим отбор.

Много от вас са изпитали огромното вълнение да отидат на стадиона на любимия си отбор, да видят фен магазина - колко много и разнообразни продукти са предлагат там. Част от това преживяване макар и в по-малка степен ви предлагаме ние. Опитали сме се да създадем общ фен магазин, който да предлага на едно място фен артикули на най-популярните клубове-дали сме успели можете да кажете вие феновете. Сега вече е 2020 г.,нашето разнообразие е много по-голямо,но по-големи са и вашите изисквания,понеже много от вас вече са си купили много продукти и винаги искат нещо ново.

Най-радостни разбира се са децата,често сме чували възклицания при влизането в магазина-"'Мамо,тука е като в рая"или --"Мога ли да остана цял ден ден в магазина."

За всеки фен неговия отбор е най-важен,но все пак сме се постарали да предлагаме продукти според популярността на клубовете.

Затова най-голямо е разнообразието при Барселона,Ювентус, Ливърпул.

Търсенето на продуктите на Кралския клуб намаля значително след напускането на Роналдо,но ние се надяваме ,че Белия балет скоро отново ще завоюва уважението на многобройните си фенове.

Търсенето на продукти при нас може да бъде барометър за моментното състояния на някой клуб.

Например засиленото търсене на продукти на Ливърпул  е следствие на силните изяви на Мърсисайдци в последно време.

Интересът към Ювентус се увеличи многократно с привличането на Роналдо.Сега съответно с преминаването на Роналдо в Манчестър Юнайтед и на Меси в ПСЖ интересът към тези отбори се увеличи.

Арсенал и Тотнъм например не са много убедителни в последно време ,което се отразява на интереса на техните фенове към фен-артикули.

С радост ще отговорим на вашите запитвания за продукти,които ви и нтересуват и не са в нашата гама,тъй като знаем,че вие феновете сте по запознати от нас с продуктите на любимия си отбор.Ето някои  снимки от магазина.