ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ

ПРИ ПОРЪЧКА НА СТОЙНОСТ НАД 100,00ЛВ ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА ЗА ВАС.

МИНИМАЛНАТА СТОЙНОСТ НА ПОРЪЧКА ОТ НАШИЯТ САЙТ  Е   14,99ЛВ.


Доставката на поръчки изпратени до 13.00 ч. в работен ден се извършва нормално в рамките на 24 часа,ако доставката е до офис на Еконт или Спиди.Доставките до адрес може да се забавят.

Доставката на поръчки  изпратени от 13.00 до 18.00 ч. в работен ден се извършва в рамките на 48 часа. В редки случаи или при изпращате до по отдалечено населено място, доставката се извършва в рамките на 48 часа, дори ако е подадена до 13.00 часа.


Доставката на поръчки, изпратени в почивен или празничен ден се извършва в рамките на 24 часа считано от 13.00 часа на първия работен ден след изпращането на поръчката.


Цената на доставката до адрес за поръчки на стойност до 90.00 лв.  е 7.00лв ,а до офис на Спиди-6,00лв.. Доставките на поръчки на стойност над 90.00 лв. е безплатна за клиентите.

 

-.ПРИ ДОСТАВКА ДО ОФИС НА ЕКОНТ  ЗАПЛАЩАНЕТО СТАВА СПОРЕД ТАРИФАТА НА КОМПАНИЯТА- И Е СЪЩО ОКОЛО 5,30-5,70ЛВ

 

 

МОЖЕ ДА ДОСТАВИМ ПРАТКАТА ДО ВАШИЯ АДРЕС ИЛИ ДО ОФИС НА ЕКОНТ ПО ВАШ ИЗБОР.

 


Доставките до адрес се осъществяват от куриерски фирми  ЕКОНТ и СПИДИ

 


Ако клиентът желае доставката да се извърши от компания по негов избор, трябва да заплати разликата между посочената цена и тарифата на избраната от него куриерска компания.


Клиентът има право да отвори и прегледа пратката преди да я заплати и да я върне при наличие на дефект, счупване и др.В този случай куриерската такса за връщането или подмяната е за сметка на Ситиспорт

 

КЛИЕНТЪТ ИМА ПРАВО ДА ВЪРНЕ ЗАКУПЕНАТА ПРАТКА,В РАМКИТЕ НА 14 ДНИ ОТ ДАТАТА НА ЗАКУПУВАНЕ,АКО ЗАПАЗИ ОРИГИНАЛНАТА ОПАКОВКА И НЕ Е УВРЕДИЛ СТОКАТА.В ТОЗИ СЛУЧАЙ КЛИЕНТЪТ ТРЯБВА ДА ЗАПЛАТИ КУРИЕРСКА ТАКСА В ДВЕТЕ ПОСОКИ.В СЛУЧАЙ, ЧЕ СТОЙНОСТТА НА ПРАТКАТА, КОЯТО КЛИЕНТА ИСКА ДА ВЪРНЕ Е НАД 90.00  ИЛИ Е ЧАСТ ОТ ПРАТКА НА ТАКАВА СТОЙНОСТ И Е ПОЛУЧЕНА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА, ПРИ ВРЪЩАНЕ КЛИЕНТА СЛЕДВА ДА ЗАПЛАТИ И КУРИЕРСКАТА ТАКСА ЗА ДОСТАВЯНЕТО НА СТОКАТА.
Плащането се извършва с наложен платеж на представителя на куриерската фирма. Ако клиентът желае да използва друг начин на разплащане - банков превод или чрез банкова карта, той трябва да се информира за наличието на такава възможност по e-mail или телефон.