България

БЪЛГАРИЯ


-50%
Quickview

Ботев Пловдив Предпазна маска за лице

5.00 лв. 10.00 лв.

Предпазна маска за многократна употреба на Ботев Пловдив . Състав: Вътрешен пласт : 100 % памук за меко усещане Външен пласт: 100% пълноцветен печат върху полиестер Джоб за добавяне на филтър Препоръчва се пране при 60°C с цел убиване на всички бактерии. Голям  размер. Маската не може да се използва за медицински цели. ..

Quickview

България Шал с герб

15.00 лв.

 Везан шал в отпечатан национален герб и надпис BULGARIA..

Quickview

България Шапка с козирка герб

15.00 лв.

Шапка с козирка в цветовете на знамето на  България -бяло/зелено/червено, сбродиран национален герб отпред и черен надпис BULGARIA   отзад. Изработена от памук. Наличен е голям  размер 58см. и Детско/юношески размер 54см...

Quickview

България Анцуг

60.00 лв.

Анцунг свободно време-с бродиран национален герб от лявата страна и очертание на формата на Бългярия в бяло/зелено/червен цвят и надпис bulgaira. Бродиран надпис BULGARIA на гърба. Цвят -зелено,червен,бял Право долнище в зелен цвят с метални копчета накрая. Изработен от полиестер.  ..

Quickview

България Ключодържател герб

5.00 лв.

Кръгъл метален ключодържател с изображение на герба на България. Диаметър 3,5см.  ..

Quickview

България Предпазна маска за лице детска

10.00 лв.

Предпазна маска за многократна употреба - България Състав: Вътрешен пласт : 100 % памук за меко усещане Външен пласт: 100% пълноцветен печат върху полиестер Джоб за добавяне на филтър Препоръчва се пране при 60°C с цел убиване на всички бактерии. Наличен е голям  и детски размер. Маската не може да се използва за медиц..

Quickview

България Тениска

25.00 лв.

 Тениска с извезан национален  герб от предната страна и надпис -BULGARIA на гърба.-Изработена от полиестер,с мрежести  платки за проветрение. Идеална за сувенир за всеки,който обича България..

Quickview

България Знаме голямо

20.00 лв.

Знаме на България-трикольор.Изработено от полиестер.Размери 150/90см...

Quickview

България Порцеланова чаша лъвче

12.00 лв.

Порцеланова чаша на България с отпечатан лъв на фона на националното знаме и герба на страната. Вместимост 250мл...

Quickview

България Тениска червена

25.00 лв.

 Тениска с извезан национален  герб от предната страна и надпис -BULGARIA на гърба.-Изработена от полиестер,с мрежести  платки за проветрение. Цвят-основно червен,с бяло и зелено. Идеална за сувенир за всеки,който обича България..

Quickview

България Шапка бяла с лъвче

15.00 лв.

Шапка с козирка  с  надпис BULGARIA  и бродирано лъвче-бяла Изработена от памук. Мъжки размер 58см...

-50%
Quickview

Локомотив Пловдив Предпазна маска за лице

5.00 лв. 10.00 лв.

Предпазна маска за многократна употреба на Локомотив Пловдив . Състав: Вътрешен пласт : 100 % памук за меко усещане Външен пласт: 100% пълноцветен печат върху полиестер Джоб за добавяне на филтър Препоръчва се пране при 60°C с цел убиване на всички бактерии. Голям  размер. Маската не може да се използва за медицински це..

Quickview

Шапка с козирка на Славия

15.00 лв.

Шапка с козирка на Славия-черна. Изработена от микрофибър.    ..

-50%
Quickview

БОТЕВ ПЛОВДИВ ПРЕДПАЗНА МАСКА ЗА ЛИЦЕ

5.00 лв. 10.00 лв.

Предпазна жълто-черна маска за многократна употреба на Ботев Пловдив. Маската е двуслойна -външната част с надписа е от полиестер,а вътрешната,която е в контакт с кожата е от памук. За многократна употреба. Голям размер-23/13см. Маската не може да се използва за медицински цели. При купуване на 2бр маски от различни модели,цен..

-29%
Quickview

България Детски екип бял

25.00 лв. 35.00 лв.

Детски екип  на БЪЛГАРИЯ със зашит национелен герб от предната стран на тениската и гащетата. Надпис BULGARIA на гърба. Изработен от полиестер...

Показва 1 до 15 от 20 (2 страници)