ПОПУЛЯРНИ

Quickview

Bayern Munchen Предпазна маска за лице нова

10.00 лв.

Предпазна маска за многократна употреба  на Байерн Мюнхен-нов дизайн. Маската е двуслойна -външната част с надписа е от полиестер,а вътрешната,която е в контакт с кожата е от памук. За многократна употреба. Голям размер-23/13см. Маската не може да се използва за медицински цели. При купуване на 2бр маски от различни модели,цен..

Quickview

Bayern Munchen Предпазни маски за лице-комплект-3бр.

25.00 лв.

Предпазни маски за многократна употреба на Байерн Мюнхен-комплект-3бр.Изработена от полиестер и спандех.Качествена разтеглива материя с мрежеста подплата.Голям размер...

Quickview

PSG Предпазна маска Меси

10.00 лв.

Предпазна маска за многократна употреба на ПСЖ на Меси.Маската е двуслойна -външната част с надписа е от полиестер,а вътрешната,която е в контакт с кожата е от памук. За многократна употреба. Наличен е голям и детско/юношески размер. Маската не може да се използва за медицински цели. При купуване на 2бр маски от различни модели,цената е..

Quickview

Champions league Предпазна маска за лице

10.00 лв.

Предпазна маска за многократна употреба на  УЕФА Шампионска лига. Състав: Вътрешен пласт : 100 % памук за меко усещане Външен пласт: 100% пълноцветен печат върху полиестер Джоб за добавяне на филтър Наличен е голям и детски  размер. Маската не може да се използва за медицински цели. Препоръчва се пране при ..

Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)