БЪЛГАРСКИ

-50%
Quickview

Ботев Пловдив Предпазна маска за лице

5.00 лв. 10.00 лв.

Предпазна маска за многократна употреба на Ботев Пловдив . Състав: Вътрешен пласт : 100 % памук за меко усещане Външен пласт: 100% пълноцветен печат върху полиестер Джоб за добавяне на филтър Препоръчва се пране при 60°C с цел убиване на всички бактерии. Голям  размер. Маската не може да се използва за медицински цели. ..

Quickview

България Предпазна маска за лице детска

10.00 лв.

Предпазна маска за многократна употреба - България Състав: Вътрешен пласт : 100 % памук за меко усещане Външен пласт: 100% пълноцветен печат върху полиестер Джоб за добавяне на филтър Препоръчва се пране при 60°C с цел убиване на всички бактерии. Наличен е голям  и детски размер. Маската не може да се използва за медиц..

Quickview

Левски Предпазна маска за лице синя

10.00 лв.

Предпазна маска за многократна употреба  на Левски. С емблема и надпис САМО ЛЕВСКИ Маската е двуслойна -външната част с надписа е от полиестер,а вътрешната,която е в контакт с кожата е от памук. За многократна употреба. Голям размер-23/13см. Маската не може да се използва за медицински цели. При купуване на 2бр маски от раз..

-50%
Quickview

Локомотив Пловдив Предпазна маска за лице

5.00 лв. 10.00 лв.

Предпазна маска за многократна употреба на Локомотив Пловдив . Състав: Вътрешен пласт : 100 % памук за меко усещане Външен пласт: 100% пълноцветен печат върху полиестер Джоб за добавяне на филтър Препоръчва се пране при 60°C с цел убиване на всички бактерии. Голям  размер. Маската не може да се използва за медицински це..

-50%
Quickview

БОТЕВ ПЛОВДИВ ПРЕДПАЗНА МАСКА ЗА ЛИЦЕ

5.00 лв. 10.00 лв.

Предпазна жълто-черна маска за многократна употреба на Ботев Пловдив. Маската е двуслойна -външната част с надписа е от полиестер,а вътрешната,която е в контакт с кожата е от памук. За многократна употреба. Голям размер-23/13см. Маската не може да се използва за медицински цели. При купуване на 2бр маски от различни модели,цен..

Quickview

България Предпазна маска зелена -Свобода или смърт

10.00 лв.

Предпазна маска за многократна употреба на България зелена с надпис Свобода или смърт. Маската е двуслойна -външната част с надписа е от полиестер,а вътрешната,която е в контакт с кожата е от памук. За многократна употреба. Голям размер-23/13см. Маската не може да се използва за медицински цели. При купуване на 2бр маски от различн..

Quickview

Левски маска тъмносиня

10.00 лв.

Предпазна маска за лице на Левски -тъмносиня. Голям размер.Изработена от памук. При купуване на 2 бр маски от различни модели,цената е също 8.00лв. При купуване на 4 бр маски от различни модели,цената е също 7.00лв...

Quickview

Лудогорец Предпазна маска за лице

10.00 лв.

Предпазна маска за многократна употреба на Лудогорец . Състав: Вътрешен пласт : 100 % памук за меко усещане Външен пласт: 100% пълноцветен печат върху полиестер Джоб за добавяне на филтър Препоръчва се пране при 60°C с цел убиване на всички бактерии. Голям  размер. Маската не може да се използва за медицински цели. П..

Quickview

Предпазна маска за лице Български черна голямо лъвче

10.00 лв.

Предпазна маска за многократна употреба на България черна с голямо лъвче и знаме. Маската е двуслойна -външната част с надписа е от полиестер,а вътрешната,която е в контакт с кожата е от памук. За многократна употреба. Голям размер-23/13см. Маската не може да се използва за медицински цели. При купуване на 2бр маски от различни мо..

Quickview

Предпазна маска за лице Български шевици-черна

10.00 лв.

Трислойна текстилна маска за дихателна защита, декорирана с щампована шевица-черна. Състав на лицев плат: микрофибър. Вътрешна част: филтър от нетъкан текстил; дишащ хастар. Произведено с България Използваните материали позволяват маската да се използва многократно. Голям  размер. Маската не може да се използва за медицински ..

Показва 1 до 10 от 10 (1 страници)