МАСКИ КОЛИ

Quickview

BMW Предпазна маска за лице

10.00 лв.

Предпазна маска за многократна употреба на БМВ. Състав: Вътрешен пласт : 100 % памук за меко усещане Външен пласт: 100% пълноцветен печат върху полиестер Джоб за добавяне на филтър Голям размер Препоръчва се пране при 60°C с цел убиване на всички бактерии. Маската  не може да се използва за медицински цели. При купува..

Quickview

Ferrari Предпазна маска за лице-червена

10.00 лв.

Предпазна маска за многократна употреба на Ферари-червена. Маската е двуслойна -външната част с надписа е от полиестер,а вътрешната,която е в контакт с кожата е от памук.За многократна употреба.Наличен е голям и детско/юношески размер.Маската не може да се използва за медицински цели.При купуване на 2бр маски от различни модели,цената е също &nb..

-50%
Quickview

Harley Davidson Предпазна маска за лице

5.00 лв. 10.00 лв.

Предпазна маска за многократна употреба на Харлей Дейвидсън. Състав: Вътрешен пласт : 100 % памук за меко усещане Външен пласт: 100% пълноцветен печат върху полиестер Джоб за добавяне на филтър Голям размер Препоръчва се пране при 60°C с цел убиване на всички бактерии. Маската  не може да се използва за медицински цели. ..

Quickview

Mercedes- Предпазна маска за лице

10.00 лв.

Предпазна маска за многократна употреба на  Мерцедес Състав: Вътрешен пласт : 100 % памук за меко усещане Външен пласт: 100% пълноцветен печат върху полиестер Джоб за добавяне на филтър Препоръчва се пране при 60°C с цел убиване на всички бактерии. Голям  размер. Маската не може да се използва за медиц..

Quickview

Mercedes-AMG Petronas F1 Предпазна маска за лице

10.00 лв.

Предпазна маска за многократна употреба на Мерцедес AMG черна. Маската е двуслойна -външната част с надписа е от полиестер,а вътрешната,която е в контакт с кожата е от памук. За многократна употреба. Голям размер-23/13см. Маската не може да се използва за медицински цели. При купуване на 2бр маски от различни модели,цената е също &..

Quickview

AUDI Предпазна маска за лице

10.00 лв.

Предпазна маска за многократна употреба на Ауди. Състав: Вътрешен пласт : 100 % памук за меко усещане Външен пласт: 100% пълноцветен печат върху полиестер Джоб за добавяне на филтър Голям размер Препоръчва се пране при 60°C с цел убиване на всички бактерии. Маската  не може да се използва за медицински цели. При купув..

-50%
Quickview

Volkswagen Предпазна маска за лице

5.00 лв. 10.00 лв.

Предпазна маска за многократна употреба на Фолксваген-черна. Състав: Вътрешен пласт : 100 % памук за меко усещане Външен пласт: 100% пълноцветен печат върху полиестер Джоб за добавяне на филтър Препоръчва се пране при 60°C с цел убиване на всички бактерии. Голям  размер. Маската не може да се използва за медицински цели..

Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)