ОБЛЕКЛА

Тениски  и суичъри на Барселона
Изчерпан

Barcelona FC Анцуг оригинален CUT

115.00 лв.

Спортен анцуг   на Барселона.Модел CUTСъс стеснено долнище.Цвят тъмносин с червено и турско синьо.Изработен от полиестер.Официален продукт,произведен от испанска фирма.Таблица с мъжки размери-отвориТаблица с детски размери-отвори..

Barcelona FC Анцуг оригинален нов

149.99 лв.

Спортен анцуг   на Барселона.Със стеснено долнище.Изработен от полиестер.Официален продукт,произведен от испанска фирма.Налични са детски и големи размери. Таблица с мъжки размери-отвориТаблица с детски размери-отвори ..

Barcelona FC Домакинска тениска

39.00 лв. 58.99 лв.

Мъжка домакинска тениска  на  Барселона . С релефна гумена емблема. Официален продукт от Испанска фирма.Таблица с мъжки размери-отвори..

Barcelona FC Тениска с яка черна

75.00 лв.

Тениска с яка на Барселона -черна със златиста емблема.Материал 60% от памук 40% полиестер.Таблица с мъжки размери-отвори..

Barcelona FC Гащета тъмносини

45.00 лв.

Къси гащета  на Барселона-тъмносини.Изработена от памук.С 2 странични джоба.Релефна емблема от предната страна и релефен надпис отзад...

Barcelona FC Детско горнище с цип

35.00 лв.

Детска  горнище/яке  с цип на Барселона -ватирано.Материал 60% памук,36% полиестер,4% вискоза...

Barcelona FC Ключодържател Рубик куб

35.00 лв.

 Ключодържател на Барселона -представляващ  мини кубче на Рубик закачено на синджирче с халка.С 6 различни изображения от всяка страна.Дължина на страната 3,5см..

Barcelona FC Къси гащета-бански

39.99 лв. 55.00 лв.

Къси гащета на Барселона.Подходящи за плаж и за ежедневна употреба.С мрежеста подплата  и 2 странични джоба.Изработени от полиестер.Официален продукт ,произведени от  испанска фирма  ...

Barcelona FC Тениска 1899

39.99 лв.

Тениска  на Барселона с голяма емблема и надпис 1899Изработена от памук.Официален продукт,произведена от испанска фирма...

Barcelona FC Тениска тъмносиня -нова

39.99 лв.

Тениска на Барселона -тъмносиня.С надпис BARCA SPOTIFY 1899.Изработена от памук.Нов дизайн от 2023г.Произведена от испанска фирма.ТАБЛИЦА С МЪЖКИ РАЗМЕРИ-ОТВОРИ..

Barcelona FC Тениска яка нова

75.00 лв.

Тениска с яка на Барселона -тъмносиня със синьо С релефна червена емблема и надпис Barca.Материал 60% от памук 40% полиестер.Таблица с мъжки размери-отвори..

Barcelona FC Тениска с яка.

75.00 лв.

Тениска с яка на Барселона -тъмносиня С бродирана емблема и надпис Barca.Материал 60% памук,40% полиестер.ТАБЛИЦА С МЪЖКИ РАЗМЕРИ-ОТВОРИ..

Barcelona FC Анцуг оригинален Band

115.00 лв. 149.00 лв.

Спортен анцуг   на Барселона.Със стеснено долнище.Цвят тъмносин с бяло и червено.Изработен от полиестер.Официален продукт,произведен от испанска фирма.Таблица с мъжки размери-отвориТаблица с детски размери-отвори    ..

Barcelona FC Домакинска тениска нова

59.00 лв.

Мъжка домакинска игрална тениска  на  Барселона . С релефна гумена емблема.За новия сезон 2023/24 Официален продукт от Испанска фирма.Таблица с мъжки размери-отвори..

Barcelona FC Памучни гащета сиви

45.00 лв.

Къси гащета  на Барселона-сиви. Изработена от памук.С 2 странични джоба.Релефна емблема от предната страна и релефен надпис отзад...

Barcelona FC Суичър с качулка и цип

99.00 лв.

Суичър с цип  и качулка  на Барселона .Цвят -тъмносин с червено и бяло.Изработен от памук и полиестер.Официален продукт произведен от испанска фирма.Налични са големи и детски размери.Таблица с размери детски Таблица с размери мъжки..

Barcelona FC Суичър с цип и качулка нов

99.00 лв.

Суичър с цип  и качулка  на Барселона . Изработен от памук и полиестер.Нова колекция .Произведен от испанска фирма.Налични са детски и големи размери.  ..

Barcelona FC Суичър тъмносин Print

89.99 лв.

Тъмносин суичър с качулка  на Барселона .Изработен от памук и полиестер.Модел PrintНов дизайн от 2022г.Произведен от испанска фирма.Таблица с мъжки размери-отвори..

Barcelona FC Суичър тъмносин с цип

99.00 лв.

Тъмносин суичър с цип и  качулка  на Барселона . Изработен от памук и полиестер.С  надписи BARCA  по ръкава.Нов дизайн от 2023г.Произведен от испанска фирма...

Barcelona FC тениска Culers

39.99 лв.

Тениска  на Барселона с голяма емблема и надпис CULERSИзработена от памук.Налични са детски и големи размери...

Barcelona FC Тениска сива

29.99 лв. 39.99 лв.

Тениска на Барселона сива.Изработена от памук.Нова колекция.Талични са детски и големи размери.Официален продукт,произведена от испанска фирма.      ..

Barcelona FC Тениска син меланж

39.99 лв.

Тениска на Барселона цвят син меланж.Нова колекция.Изработена от памук.Официален продукт на испанската фирма Roger SSL.  ..

Barcelona FC Тениска тъмносиня -Print

41.00 лв.

 Тениска на Барселона -тъмносиня.Модел Print.Изработена от памук.Нов дизайн от 2022г.Произведена от испанска фирма.ТАБЛИЦА С МЪЖКИ РАЗМЕРИ-ОТВОРИ    ..

Показва 1 до 23 от 23 (1 страници)